Då kör vi !

Hej allihopa !

Tänkte i detta inlägget att jag ska prata lite om mig själv och varför jag starta denna bloggen.

Så här ligger det till. Jag har gjort naglar i snart 6 år och vill starta mitt egna företag. Kommer starta en youtube kanal (HowToNailIt) också där jag kommer göra videos om hur man gör naglar, vad man ska tänka på, bakterier och designer på olika typer av naglar. Har även en instagram som ni också kommer får bilder, videos, tips och designer (HowToNailIt). Blir också en säljsida till slut där jag kommer sälja glitter som jag har själv har gjort, dekorationer, formar, tippar och massa annat skoj!

Har massa fram över nu och hoppas ni kommer tycka om det. Detta är något jag älskar att göra! Små pill, snygga naglar, allt med vård och glitter men vem gillar inte glitter 😉 Gör oftast naglar på mig själv ibland på vänner och på plats handen, för inte så bra att göra ett sätt naglar på sig själv och sen fila bort och göra ett nytt sätt hela tiden så ibland kommer ni få se en plats hand och kanske mina vänner om dom ställer upp och tycker det är okej för dom. Ska försöka ladda upp bilder varje dag. 😀

Det var allt för idag ! Hörs imorgon ! :D:D

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>